Meer resultaten voor restaurants linkeroever

 
restaurants linkeroever
 
Eten drinken Antwerpen: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Indiaas restaurant in Antwerpen. Chinees restaurant in Antwerpen. Italiaans restaurant in Antwerpen. Er op uit in Antwerpen. Japans restaurant in Antwerpen. Frans restaurant in Antwerpen. Mediterraans in Antwerpen. In de buurt zoeken. Aannemer in Brussel. Plezier vrije tijd in Antwerpen. Plezier vrije tijd in Brussel. Fotografie in Brussel. Auto-accessoires in Brussel. Frans restaurant in Brussel. Automotive in Brussel. Gewichtsverlies in Brussel. Aziatisch in Brussel. Gezichtsvermogen in Brussel. Cosmetische behandelingen in Brussel. Gezondheid en welzijn in Brussel. Eten en drinken in Brussel. Grieks in Brussel. Er op uit in Brussel. Cosmetische behandelingen in Antwerpen. Over Groupon Jobs Pers. Werk met Groupon. Draai een Groupon-deal Affiliate Programma De Gedragscode voor Verkopers. Privacy-centrum Klantenservice FAQ. USA United Kingdom France Deutschland Italia España Polska Nederland Ireland UAE België Australia New Zealand. Onverslaanbare deals voor avonturen in de buurt. Groupon is een makkelijke manier om enorme kortingen te krijgen bij het ontdekken van leuke activiteiten in jouw stad. Onze dagelijkse lokale aanbiedingen beslaan restaurants, beauty, reizen, ticket-deals, shopping-deals, hotels en nog veel meer.
Visit Antwerpen.
Glow restaurant Linkeroever Antwerpen.
TOP 10 Populaire restaurants. Frites Atelier Sergio Herman. Korte Gasthuisstraat 32. Zoek een event. De Nieuwe Natie. 28 okt 2017 0953.: Antwerpen Proeft 2017. 28 apr 2017 1000.: Club 27 Clara Cleymans en Jo Mathieu. 4 feb 2017 2000.: TOP 10 Populaire events. De Nieuwe Natie. 28 okt 2017 0953.: Unbreakable met WK breakdance in Park Spoor Noord. 22 apr 2017 1200.: Parkloods in Park Spoor Noord. Sylvie Nollet N'O'stalgie.' 8 apr 2017 1400.: Mas Museum aan de Stroom. Waalse Kaai 47. TOP 10 bezienswaardigheden. Zoek door deze site.: Home Glow restaurant Linkeroever.
Da Giovanni Ristorante Hét Italiaanse restaurant van Antwerpen!
Voor alle pizza en pasta liefhebbers hebben we een unieke actie, doe mee met onze actie en maak kans op een gratis pizza of pasta. Win een pizza of pasta! We zijn altijd op zoek naar nieuw personeel om ons team te versterken.
Roest restaurant, eigenzinnig en origineel in Antwerpen.
Eigenzinnig, prikkelend, origineel in Antwerpen. Voor ieder wat wils ontbijt, lunch, diner, bar in een warm en industrieel decor. Ma Di Wo Do Vr 12.00 14.15. Ma Di Wo Do Vr 18.00 22.00. Za 12.00 22.00. Zo 09.30 21.00. Als maa feestdag 17.00 22.00.
met Sense.
Met Smiley erkent het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen FAVV dat het restaurant een goed hygiënesysteem toepast. hoek Carel Van Manderstraat en Louis Paul Boonstraat. 2050 Antwerpen Linkeroever. Postadres: Carel Van Manderstraat 11, 2050 Linkeroever. T 03 253 19 99.
Brutale overval bij restaurant De Zeester op Linkeroever ATV.
Vannacht werd restaurant De Zeester, aan de wandeldijk op Linkeroever, het slachtoffer van een gewapende overval. Drie mannen met bivakmutsen hielden de eigenaar onder schot, maar die verweerde zich. Het kwam tot een vechtpartij met één van de overvallers. Uiteindelijk wisten zij wel te ontkomen met de kluis. De restauranthouder was danig onder de indruk, en pleit voor meer toezicht aan de wandeldijk. Fietsersbond wil strengere aanpak voor fietsdiefstallen. De Fietsersbond vraagt ook een strengere aanpak van fietsdiefstallen. De eerste helft van dit jaar waren er in Antwerpen 2600 fietsdiefstallen.
Buurtrestaurants Sociale Centra.
Om een pasje voor het buurtrestaurant te kunnen krijgen, moet een persoon met een verhoogde tegemoetkoming eerst naar het sociaal centrum gaan. Een maatschappelijk werker voert een sociaal onderzoek uit en bekijkt of de persoon nog andere rechten heeft. Ook mutualiteiten en Kind en Gezin kunnen mensen met verhoogde tegemoetkoming gezinskaarten geven en doorverwijzen naar de buurtrestaurants. Senioren 60-plus: 620, euro in plaats van de normale prijs van 8 euro. Medewerkers van het restaurant zijn vaak werkervaringsklanten. Onder begeleiding van instructeurs doen laaggeschoolde langdurig werklozen er tijdelijk werkervaring op. Zo vergroot hun kans om nadien in het reguliere werkcircuit aan de slag te kunnen. Sense baat vier buurtrestaurants uit in Antwerpen. De 7 Schaken. Lange Beeldekensstraat 50. 03 226 09 77. maandag tot en met vrijdag van 11.30 tot 14 uur en van 17 tot 19 uur. zaterdag en zondag van 11.30 tot 14 uur. Clara Snellingsstraat 33. 03 326 25 20. maandag tot en met vrijdag van 11.30 tot 14 uur en van 17 tot 19 uur. zaterdag van 11.30 tot 14 uur. Bakboord / t Zand. Op de hoek van de Carel Van Manderstraat en de Louis Paul Boonstraat. Postadres: Carel Van Manderstraat 11, 2050 Linkeroever.
Meer informatie over Pizza Slice Antwerpen MyMenu.be.
Eten bestellen bij Pizza Slice Linkeroever kun je tussen 1700u: en 2300u, zodat je er vanaf het eind van de middag tot en met de late avond terecht kunt. De beoordelingen van andere klanten geven er aan dat je er kunt rekenen op goede gerechten en een snelle levering.
Regatta Club Dining on Water.
Dining on Water. Scroll down to content. Lunch and Dinner on the water in good company of a refreshing cocktail, summer vibes Wakeboarding in Antwerp? Regatta Club is your perfect escape from reality. For more information about wakeboarding, visit the website of our friends WakeUpCable.

Contacteer ons